__________________________

Το Συνέδριό μας

__________________________

14ο Συνέδριο 2019

Ομιλητές του Συνεδρίου
Πρόγραμμα του Συνεδρίου
Βιντεοσκοπήσεις μηνυμάτων 14ου Συνεδρίου Αδελφότητας
Φωτογραφίες 14ου συνεδρίου

__________________________
Η Ιστορία του Συνεδρίου μας

Το συνέδριο της Αδελφότητας Εκκλησιών Πεντηκοστής ξεκίνησε από το 1993 και συνεχίζει ανελλιπώς να διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια μέχρι και σήμερα.
Το συνέδριο αυτό γεννήθηκε από τον οραματισμό των αδελφών να φέρουν μαζί Έλληνες εργάτες του ευαγγελίου από όλο τον κόσμο. Έτσι, τα πρώτα συνέδρια διοργανώθηκαν στον χώρο της κατασκήνωσης της Λεπτοκαρυάς υπό τον τίτλο "Παγκόσμιο Συνέδριο Ελλήνων Εργατών Πεντηκοστής". Κάθε δύο χρόνια, συνήθως γύρω στα τέλη του Ιούνη, αδελφοί από όλη την Ελλάδα αλλά και Έλληνες εργάτες του ευαγγελίου από χώρες του εξωτερικού, όπως η Νότια Αφρική, οι ΗΠΑ, η Αυστραλία και άλλες, συγκεντρώνονται για τρεις ευλογημένες μέρες στην παρουσία του Κυρίου.Τα συνέδρια αυτά ήταν τόσο επιτυχημένα και ευλογημένα που τα τελευταία χρόνια η Αδελφότητα αποφάσισε να τα ανοίξει προς όλους τους αδελφούς που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν, ώστε όλοι να μπορούν να συμμετέχουν σε αυτόν τον ευλογημένο θεσμό. Κατά τις ημέρες αυτές, οι σύνεδροι έχουν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν μεταξύ τους, να ανανεώσουν τους δεσμούς πνευματικής αγάπης και φιλίας που τους ενώνουν αλλά και να εκζητήσουν μαζί το πρόσωπο του Κυρίου.Μέσα στα έντεκα (έως σήμερα) συνέδρια που έχουν διοργανωθεί, έχουμε ζήσει μεγάλες ευλογίες. Το συνέδριο είναι επικεντρωμένο στην εκζήτηση του Κυρίου και του θελήματός Του. Από την πρωινή συμπροσευχή των αδελφών, στη δυναμική λατρεία που προηγείται κάθε μηνύματος, έως τα χρισμένα μηνύματα από το Λόγο του Θεού, η ατμόσφαιρα της παρουσίας του Κυρίου είναι έντονη και μεταμορφωτική. Πολλές υπήρξαν οι στιγμές που ο Θεός εργάστηκε μέσα στα συνέδρια αυτά, με θείες θεραπείες, με προφητικά μηνύματα, με τον δικό Του έλεγχο για ατομικά ή συλλογικά λάθη, με έμπνευση και ενθάρρυνση για το μέλλον. Ιδιαίτερες στιγμές ζούμε πάντα στην από κοινού τέλεση του Δείπνου του Κυρίου, κατά την τελευταία συνάθροιση του συνεδρίου, όπου η ανάμνηση του Κυρίου γίνεται μια γιορτή ενότητας που συσφίγγει όλους τους αδελφούς.
Κοιτάζοντας πίσω, θα θέλαμε να δοξάσουμε το Θεό για τις ευλογίες Του και να ευχαριστήσουμε τους αδελφούς που κοπίασαν όλα αυτά τα χρόνια, από διάφορες θέσεις, για να διοργανώνουν το συνέδριο αυτό.

__________________________

" Επιστροφή στη Κορυφή "

Copyright © 2017 - 2019 Αδελφότητα Εκκλησιών Πεντηκοστής Ελλάδας

 

Τελευταία άρθρα

Αφίσα 14ου Συνεδρίου
Βιντεοσκοπήσεις μηνυμάτων 14ου Συνεδρίου Αδελφότητας
Φωτογραφίες 14ου συνεδρίου

Χρήσιμα

Δελτίο τύπου 11/06/2015
Πώς μπορώ να σωθώ;
Νομικά θέματα
Αρχεία Συνεδρίων
Φόρμα Επικοινωνίας